Vraag jouw voordeelpas aan!

En profiteer het hele jaar van leuke spaar-acties, kortingen en aanbiedingen.

Ontdek vele voordelen en spaar voor mooie producten, korting en uitjes bij Zaanse ondernemers.

Heb je nog geen Puur Zaans Pas? Bestel deze dan snel!
Zodra je de Puur Zaans Pas aanschaft in onze shop kun je een account aanmaken om deze aan je pas te koppelen. Vanaf dat moment kun je gebruik maken van alle voordelen in de Zaanstreek.

Speciaal voor onze pashouders hebben wij een assortiment aan producten, spaaracties, korting en voordelen.

Ontdek leuke producten, vouchers, acties en activiteiten die je kan doen of kopen met de Zaanse pas van Puur Zaans! Iedereen met een ZaanPas kan van de acties gebruik maken!

De Digitale

Zaanse QR-Pas

Hou je niet van pasjes in je portemonnee? Je kunt de digitale Zaanse QR-Pas ook digitaal meenemen!  Deze zet je gewoon in je ‘wallet’ van je smartpohne.

Als je een account hebt aangemaakt, dan heb je via de welkomstmail een digitale Zaanse QR-Pas ontvangen. Deze kan je downloaden en in ‘wallet’ zetten van je smartphone. Als je bent ingelogd in je vind je er een overzicht van je saldo, spaarpunten en bestelhistorie.

Wil je gebruik maken van een actie, het claimen van een ticket of bestellen van een cadeaubon, laat dan de QR-code scannen. De website van Puur Zaans is geschikt voor je smartphone. 

De webshop voor onze Zaanse leden

Speciaal voor onze pashouders hebben wij een assortiment aan producten, spaaracties, korting en voordelen in de Puur Zaans webshop samengesteld.

Ontdek leuke producten, vouchers, acties en activiteiten die je kan doen of kopen met de Zaanse pas van Puur Zaans! Iedereen met een ZaanPas kan van de acties gebruik maken!

Bekijk hier de PuurZaans webshop!

Véle
voordelen

Lokale
winkeliers

Ideaal als
cadeau!

leuke
spaardoelen

Ook als
App

Comments are closed.