Services

Let’s Connect. Get Connected!

Overzicht van onze diensten

Loyalty Connect is dienstverlener op het gebied van loyalty marketing, Brand management, events, cadeaukaarten, loyaliteitsprogramma’s, e-voucher en betalingen. Wij helpen organisaties succesvol te zijn in klantcontact en klantloyaliteit. Onze systemen en services maken van jouw klanten, loyale klanten.

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige en gebruiksvriendelijke software die onze klanten en partners kunnen helpen in het realiseren van hun doelstellingen. Hiervoor zet Loyalty Connect haar SaaS gebaseerde platform in, dat in eigen huis is ontwikkeld.

Cadeau kaarten

Een cadeaukaart is leuk om geven en te krijgen. Het is onze ambitie met een lokaal te verzilveren cadeaukaart lokale ondernemers en lokale doelen te ondersteunen. Wij ontwikkelen tailor-made giftcards, spaarkaarten en loyalty programma’s waarmee we de kracht van de lokale omgeving ten volle benutten.

Veel gemeenten, (non-profit)organisaties en bedrijven hebben onze verbindende factor al als succesformule ervaren.

Lokale regelingen

Met onze loyalty cards kan ook verbinding worden gezocht met lokale en gemeentelijke regelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Duurzame stadspas of sportpas en een cadeaukaart waarmee speciale doelgroepen (mantelzorg, minima en risicojongeren) een tailor-made cadeaupas ontvangen.

Enkele voorbeelden van onze tailor-made cadeaukaarten; mantelzorgwaardering, minimaregelingen, jongerenwaardering.

Spaarprogramma’s

Met de klantenkaart van Loyalty Connect bindt u klanten aan uw organisatie. Wilt u klanten stimuleren en bent u op zoek naar de perfecte manier voor klantenbinding?  Dan vormt de Loyalty klantenkaart voor u dé oplossing!

De ontvanger van zo’n keuzecadeau komt via een inlogscherm in deze omgeving en kan op basis van het gespaarde of verdiende tegoed een bestelling plaatsen. Het Loyalty Connect programma maakt het mogelijk de gespaarde punten om te zetten in digitale vouchers/codes die recht op een keuzecadeau geven.

E-wallet E-vouchers

E-wallets, worden gebruikt voor betalingen bij online en offline retailers. Loyalty Connect ondersteunt organisaties bij de uitgifte en distributie van e-vouchers. Een e-voucher is een waarde of code, die op een kassa geprint, of via email verzonden wordt. Voorbeelden van e-vouchers zijn o.a. de digitale cadeaukaarten, toegangstickets voor evenementen of culturele activiteiten. Het Loyalty Connect Platform met voucher- en spaarsysteem is modulair en naar wens in te richten. Tevens gemakkelijk op- en af te schalen en geheel gebrand in uw huisstijl!

Loyalty app

Het meest complete loyalty voucher- en spaarsysteem met een digitale loyalty pas, loyalty app, fysieke en- digitale spaar- en cadeaukaarten en uitgebreide software Tools! Met het Loyalty voucher- en spaarsysteem kunnen uw klanten sparen met hun aankopen voor beloningen die u zelf kunt samenstellen. Met de gratis meegeleverde software Tools houdt u klanten altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen! Onze SaaS-oplossing is modulair en gemakkelijk op- en af te schalen en naar wens in te richten. geheel gebrand in uw huisstijl!

Project ontwikkeling

Loyalty Connect biedt naast een uitgebreid, modulair instelbaar platform, eveneens de mogelijkheid om samen met u alle wensen voor uw project op maat te maken. Denk hierbij aan zowel het conceptidee tot aan het uitvoeren van allerlei communicatie-uitingen in jouw eigen huisstijl.

Comments are closed.