Het Zaantheater is hét podium voor Zaanstad en omstreken en biedt een groot, gevarieerd aanbod. Van cabaret, opera, dans, musical, concerten, toneelstukken, tot internationale shows en jeugdvoorstellingen: er is voor iedereen iets te beleven in het mooie, moderne gebouw aan de Zaan.

Er zijn premières van grote landelijke producties, maar ook projecten voor specifieke doelgroepen zoals het Kinderboekenweekfeest en het Peuterfestival. Voor iedereen die liever overdag uitgaat is er de serie Theater op de Dinsdagmiddag. Voor iedereen die liever niet alleen uitgaat is er de Samen Uit Salon. Natuurlijk zijn er ook vele activiteiten voor kinderen en jongeren.

Soms zijn er momenten dat je iemand wil verrassen, feliciteren of bedanken. Theater is voor iedere gelegenheid het mooiste cadeau. Theater laat immers niemand onberoerd!

Hier in onze webshop en bij het Zaantheater kunt u de Zaantheater Cadeaucards kopen. De Zaantheater Cadeaucard is er in de bedragen € 10,-, € 15,-, € 20,-, € 25,- en € 50,-. U kunt deze cadeaucards gebruiken voor alle voorstellingen in het Zaantheater. U kunt ze ook gebruiken voor een diner in MUZE- eten en drinken. U ontvangt de Zaantheater Cadeaucard in een gratis chique cadeauverpakking.

Kijk voor de voorwaarden op www.zaantheater.nl
 
 

Comments are closed.